Lancering nieuwe website

18 juni 2013

Lancering nieuwe websiteHet is zover! Na maanden van voorbereidingen en vele uurtjes hard werken kunnen wij met trots onze nieuwe website presenteren!

De nieuwe website van Zakenkantoor De Deken is ONLINE en compleet vernieuwd! De vernieuwde website heeft een nieuwe vormgeving en is vele malen gebruiksvriendelijker dan onze vorige website.

Wanneer je op onze home pagina terechtkomt is het verschil en de verbetering meteen merkbaar. De home pagina geeft sneller toegang tot interessante artikelen en relevante promoties. Zo kan jij, als bezoeker, met èèn klik, direct de gewenste informatie raadplegen.

Met de nieuwe website heeft Zakenkantoor De Deken een belangrijke stap gezet naar klantvriendelijkheid en servicegerichtheid. Wij wil hiermee zoveel mogelijk voldoen aan de wensen van de verschillende klantgroepen.

 

"Internet is een steeds belangrijkere vorm van communicatie. Wij vinden het daarom noodzakelijk hierin te investeren. Mensen moeten via de website gemakkelijk toegang krijgen tot allerlei informatie. Van producten en diensten tot het laatste nieuws van ons bedrijf. De nieuwe website is ten opzichte van de vorige dan ook een stuk verbeterd. De bedoeling is dat de website met de tijd steeds interactiever wordt en verder wordt uitgebreid en geprofessionaliseerd"

Wat vind jij van onze nieuwe website? We waarderen het enorm als jij laat weten wat je van onze website vindt door simpelweg ons een mailtje te sturen!

Veel surfplezier!

Zakenkantoor De Deken